Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Εύκολη νίκη η "ΔΟΞΑ" Καινουρίου με 5-0 τις "ΕΛΠΙΔΕΣ" Αγρινίου

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η Δόξα Καινουργίου που κέρδισε στο γήπεδό της τις Ελπίδες Αγρινίου με σκορ 5-0.
Οι Καινουργιώτες ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχαν την κατοχή της μπάλας και προσπάθησαν με την μπάλα κάτω να...........
ανοίξουν την άμυνα των φιλοξενούμενουν που δεν απείλησαν  την αντίπαλη εστία. Στο 39' οι "μπέμπηδες" προηγήθηκαν όταν σε κόρνερ του Ζαφείτη ο Αγγέλης στόπαρε μέσα στην περιοχή και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσιάκαλου.
Στο 46' ο Στρεμμένος με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και έδιωξε το άγχος από τους γηπεδούχους. Στο 57' σε κόρνερ του Ζαφείρη ο Σωκράτης Τζωρτζόπουλος πήρε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-0.
Στο 88' ο Μπλάνης βρήκε τον Κόκκαλη και αυτός τον Στρεμμένο που από πλάγια αριστερά μέσα από την περιοχή πλάσαρε εύχτοχα τον Τσιάκαλο κάνοντας το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 90' ο Στρεμμένος πετυχαίνοντας το τρίτο πρωοσωπικό του τέρμα.

Δόξα Καινουργίου (Τάσος Σπαής): 

Θεοδωρακόπουλος, Pollenga, Κωνσταντίνου, Αγγέλης (74' Μπαρδάκης), Τζωρτζόπουλος Σ, (64' Κουτσολάμπρος), Καγιάντζας, Γιώτης (80' Κωστόπουλος), Μπλάνης, Ζαφείρης (59' Κόκκαλης), Κακούρης
Ελπίδες Αγρινίου (Χρυσόστομος Τεγούσης): 
Τσιάκαλος, Σαλαούνης (69' Βάτσικας), Παπασάββας (59' Κουτσομπίνας), Τσακανίκας, Γκορκόλης Δ., Κολύδας, Νταρίλας (79' Ασημάκης), Τσούφης, Γκοργκόλης Β. (53' Μπαϊρακτάρης), Τσέλιος, Κατσιώρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.