Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Κ17: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1 - Ήρωας ο Καινουργιώτης πορτιέρο του Λεβαδειακού Θέμης Λιάπης...

Ακόμη… χάνει ευκαιρίες ο Παναθηναϊκός – 17 χαμένες, 3 δοκάρια και μόνο ένα γκολ – Ήρωας ο πορτιέρο του Λεβαδειακού Λιάπης ...
Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα Κ17 του Παναθηναϊκού, καθώς επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της αντίστοιχης ομάδας του Λεβαδειακού, στο παιχνίδι που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Βοιωτίας στον.... Άγιο Σπυρίδωνα, για την 5η αγωνιστική του Α’ ομίλου, του πρωταθλήματος Κ17 της Super League.
Ένα γκολ του Σερπέζη ήταν αρκετό για τον Παναθηναϊκό προκειμένου να φύγει με το «τρίποντο» από τη Λιβαδειά σε μια αναμέτρηση με κύριο χαρακτηριστικό τις πάρα πολλές χαμένες, κλασικές ευκαιρίες από την πλευρά των «πράσινων» και ήρωα της αναμέτρησης τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Λιάπη, που αποτέλεσε τον βασικό λόγο που το σκορ δεν πήρε… αστρονομικές διαστάσεις. Ο Αθανασακόπουλος νικήθηκε σε τετ-α-τετ στο 6’ και στο 8’ από τον νεαρό keeper του Λεβαδειακού, ενώ στο 8’ είχε κι άλλη ευκαιρία. Ο Σαμαράς πήρε τη σκυτάλη των χαμένων ευκαιριών στο 17’ ενώ στο 22’ ο Δάκτυλας σημάδεψε το δοκάρι έπειτα από παράλληλο γύρισμα του Βαγιαννίδη από δεξιά. Τρία λεπτά αργότερα ο Αθανασακόπουλος τον μιμήθηκε διπλασιάζοντας τα δοκάρια για το «τριφύλλι», ενώ Σερπέζης και Ηλιάδης έχασαν τις δικές τους ευκαιρίες στο 28’ και στο 31’.
Το γκολ ήρθε τελικά με σουτ του Σερπέζη στο 41’, με σουτ εντός περιοχής, που έστειλε την μπάλα στο δεξί «γάμα» της εστίας των γηπεδούχων.

Το σκορ αυτό τελικά δεν άλλαξε ούτε μέχρι την ανάπαυλα αλλά ούτε και στο δεύτερο μέρος, καθώς οι παίκτες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου παρέμειναν συνεπείς στο να δημιουργούν και να χάνουν ευκαιρίες.

Πιο χαρακτηριστικές από όλες το τρίτο δοκάρι, αυτή τη φορά με τον Σαντιγκάι, αλλά και η φάση στο 82’ όταν ο Ντοματάς πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά πλάσαρε άουτ.

Συνολικά ο Παναθηναϊκός είχε 17 ευκαιρίες και τρία δοκάρια, αλλά δεν πλήρωσε την αστοχία του, παίρνοντας τη νίκη και μένοντας στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Βαγγέλης Λέντας): Λιάπης, Λεχουρίτης, Σκλαβούνος, Νικολάου (75’ Ζωγράφος), Μολές, Σαχίνης, Κακός, Κασμάς (55’ Τσάπρας), Πρίφτι (45´ Τσιώλης), Τσώκος (63´ Φουφούνης), Λυμπέρης 63´ Λαζίδης)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπότσαρης, Βαγιαννίδης, Παρασκευόπουλος, Σαντιγκάι, Ηλιάδης, Σαμαράς, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας, Δάκτυλας. Αγωνίστηκαν και οι: Ζαγαρίτης, Ντοματάς, Τουρκοχωρίτης, Κώστας και Σπίνος.

www.football-academies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.