Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Κακό ξεκίνημα για τη ΔΟΞΑ Καινουργίου, ήρθε 2-2 με τους ΑΤΛΑΝΤΕΣ στο ΔΑΚ Αγρινίου - ΦΩΤΟ

 ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΔΟΞΑ  ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ 2-2
Κακό το ξεκίνημα της ομάδας του Καινουργίου, αφού σήμερα το πρωί (11) στο ΔΑΚ Αγρινίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του Β' Ομίλου της Β΄Κατηγορίας δεν μπόρεσε να κερδίσει τους μικρούς ΑΤΛΑΝΤΕΣ Αγρινίου, ενώ έκανε και κακή εμφάνιση..
αγωνιστικά.

Σε αντίθεση με την ακαδημία του κ. Τσιμπιδάκη που άφησε καλές εντυπώσεις ως νεοφώτιστη ομάδα στη κατηγορία, με πειθαρχημένο σύνολο, γυμνασμένο και οργανωμένο παιχνίδι, στοιχεία που η ΔΟΞΑ υστερούσε.

Η ΔΟΞΑ ήταν γενικά ασύνδετη, χωρίς γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, δυσκίνητη και με κακές επιλογές των παικτών, όπου τελικά οι ταλαντούχοι παίκτες της αντιπάλου ομάδος μπόρεσαν να ισοφαρίσουν εύκολα και τις δύο φορές, που είχε προηγηθεί η ΔΟΞΑ.

Τα λάθη των αμυντικών, η εμφανής κόπωση αρκετών παικτών, καθώς και οι κακοί υπολογισμοί του τερματοφύλακα της ΔΟΞΑΣ έφεραν την ισοπαλία και την πρώτη απώλεια δυο βαθμών, αποκαρδιώνοντας τους Καινουργιώτες που βρέθηκαν στο β/ΔΑΚ Αγρινίου σήμερα το πρωί.


Άργησε ο προπονητής να καταλάβει την υστέρηση της άμυνας, μετά τα γκολ και γενικά την κακή απόδοση αρκετών ποδοσφαιριστών της ομάδας και κάποιες απέλπιδες προσπάθειες στο τέλος δεν άλλαξαν κάτι στην Ομάδα. Η μη χρησιμοποίηση του Κωνσταντίνου από την αρχή του παιχνιδιού, έδωσε διάδρομο στους ΑΤΛΑΝΤΕΣ, κυρίως από την αριστερή πλευρά της άμυνας της ΔΟΞΑΣ και έφτασαν στην ισοφάριση.


Γενικά φαίνεται ότι η ΔΟΞΑ με την σημερινή της εμφάνιση και το σχήμα που παρέταξη ο κ. Σπαής δείχνει ότι δύσκολα μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο Β΄ Όμιλο της Β΄ΕΠΣΝΑ.
Τα γκολ του αγώνα
60' Κακούρης 0-1
70' Κορέτσης 1-1
74' Αγγέλης 1-2
76' Κορέτσης 2-2
ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Αντώνης Τσιμιδάκης) Μορβάν, Μακρής (65΄ Άκυρος), Γρηγορόπουλος, Νταβαρίνος, Ρεντζέπης, Κέρασιώτης, Κύριος, Θώδης, Κορέτσης (93΄ Ταφίλης), Ζαρλακούτης (58΄ Πεσλής Λ.), Αντωνόπουλος (88΄ Τσαμπάζης).
ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ (Τάσος Σπαής) Θεοδωρακόπουλος, Αυγέρης, Τζωρτζόπουλος Σ. (78΄ Κωνσταντίνου), Αγγέλης, Καγιάντζας, Δάρλας, Γιώτης (86΄ Τζωρτζόπουλος Δ.), Μπλάνης, Κακούρης, Ζαφείρης (61΄ Ντολένγκα), Στρεμμένος.


 

 

 

 
Δείτε την βαθμολογία και τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής της Β' ΕΠΣΝΑ ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.