Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Σοβαρός τραυματισμός 18χρονου Αγρινιώτη σε τροχαίο στο Καινούργιο

Ένας 18χρονος από το Αγρίνιο νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Αγρινίου μετά από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη σήμερα τα ξημερώματα στο Καινούργιο.
Ο νεαρός οδηγούσε δίκυκλο μέσα στο χωριό το οποίο εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε με σφοδρότητα σε κάδο απορριμμάτων.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 6 το πρωί και στο σημείο έσπευσε.... ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε άμεσα στο Νοσοκομείο.
Η κατάσταση του είναι σοβαρή και νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικά τραύματα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Ο νεαρός βρισκόταν σε κατάστημα εστίασης στο Καινούργιο από όπου αποχώρησε λίγα λεπτά πριν το ατύχημα.
Η Τροχαία Αγρινίου ενεργεί την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος.
 
Δείτε πως περιγράφει φίλη σε ανάρτησή της στο f/b (που διαμένει στη γειτονιά που έγινε το συμβάν), αμέσως μετά το ατύχημα:
 
" Δυστυχώς το σημερινό ξημέρωμα δεν ήταν όμορφο για όλους. .... Μέσα στην υγρή ησυχία της νύχτας ένας μεγάλος θόρυβος έκανε την γειτονιά μας να πεταχτεί στο δρόμο από την ανησυχία .... ένα μηχανάκι πεσμένο στη μέση του δρόμου ... ένας κάδος σκουπιδιών σπασμένος λίγα μέτρα μακρυά από την συνήθη θέση του .... και ένα νεανικό κορμί να κείτεται μπρούμυτα με το πρόσωπο γεμάτο αίματα .... η αναπνοή του δυνατή και βαριά ...Παγωμένοι όλοι, ανήμποροι να του προσφέρουμε βοήθεια με τον φόβο μην του προκαλέσουμε μεγαλύτερο πρόβλημα ... σκεπάσαμε το κορμάκι του με μια κουβέρτα μαζί με τις ευχές μας να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό. Το ασθενοφόρο έφτασε μετά από λίγο όπως και κάποια νέα αγόρια κ κορίτσια 18χρονα τα περισσότερα, ανήσυχα, με κλάματα, πόνο, αγωνία ....Είχε πιει πολύ ... του είπαμε όλοι να μην φύγει με το μηχανάκι ... δεν μας άκουσε .... κράνος δεν φορούσε ... ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα .... Ευχόμαστε παιδιά ο φίλος σας να γίνει καλά και ας γίνει αυτό το περιστατικό για εσάς μια αφορμή για σκέψη ... υπερβολική ταχύτητα, κράνος, ποτό ... η ζωή είναι τόσο όμορφη .. σκεφτείτε πόσα ξημερώματα όμορφα έχετε ακόμη μπροστά σας .... "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.