Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΟ ΕΠΑΜ ΓΙΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΛ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Β’ ΕΛΜΕ δεν εγκρίθηκαν με την Αρ. Πρωτ. 152843/Δ2/ 14-09-2018, ΥΑ το τμήμα της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών στο ΓΕΛ Παναιτωλίου και με την Αρ. Πρωτ.: Φ12/151817/Δ4/13-9-2018, ΥΑ και τα δύο (τμήματα) ειδικότητας στη Γ’ τάξη του ΕΠΑΛ Καινουρίου αναιτιολόγητα.
Δεν θα έπρεπε να προκαλέσει καμία έκπληξη στην εκπαιδευτική Κοινότητα αλλά και στις τοπικές κοινωνίες αυτές οι δύο αποφάσεις. Η Χώρα μας έχει 7 χρεοκοπίες. Σε όλες τις χρεοκοπίες αυτά που χτυπήθηκαν πάντα ήταν η.... παιδεία και η υγεία. Για τη μεν υγεία, έχουν καταντήσει τα περισσότερα νοσοκομεία χωρίς ασθενοφόρα και χωρίς τα απαραίτητα αναλώσιμα και φάρμακα, για τη δε παιδεία πρέπει να κλείσουν τα περισσότερα σχολεία. Αυτό γίνεται σιγά-σιγά. Τώρα κλείνουν αυτά τα δύο σχολεία αργότερα θα κλείσουν άλλα σχολεία και έτσι θα δημιουργήσουν σχολικά συγκροτήματα στις μεγάλες πόλεις που θα έχουν 35 ή και παραπάνω παιδιά σε κάθε τάξη και μάλιστα σε ειδικότητες που δεν ασχολούνται οι ιδιώτες. Για τις ειδικότητες που ενδιαφέρονται οι ιδιώτες δεν πρόκειται να υπάρχει τμήμα σε κανένα σχολείο ή ΙΕΚ δημόσιο.
Το κράτος οφείλει να έχει σχολείο σε κάθε περιοχή άσχετα με τον αριθμό των μαθητών. Ένας μαθητής; Σχολείο με καθηγητή για έναν μαθητή για να μάθει γράμματα. Αυτό λέει το Σύνταγμα αυτό οφείλει να κάνει το κράτος. Γι’ αυτό υπάρχει άλλωστε, και όχι για να πληρώνουμε τους αργόσχολους και δωσίλογους πολιτικούς. Αυτό όμως προϋποθέτει ότι λειτουργεί το Σύνταγμα. Από το 2010 όμως συντελείται το μεγαλύτερο πραξικόπημα στην Ιστορία της Ελλάδας καταλύοντας το Σύνταγμα, το Πολίτευμα και θέτοντας τη Πατρίδα και το Λαό υπό Ξένή Κατοχή, άρα δεν υπάρχει κανένα δικαίωμα προς τον Έλληνα. Δικαιώματα πλέον έχει μόνο το τμήμα του λαού που μπορεί να τα αγοράσει.

Το Ε.ΠΑ.Μ. για όλα αυτά έχει καταθέσει μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία στον Άρειο Πάγο. Είναι το πρώτο κόμμα στην παγκόσμια Πολιτική Ιστορία που καταθέτει μήνυση Εσχάτης Προδοσίας στο σύνολο του Πολιτικού Συστήματος. Με τον τρόπο αυτό δεσμεύεται απέναντι στον Ελληνικό Λαό πως δεν θα κάνει πίσω μέχρι την απελευθέρωση. Μάθε γι’ αυτή. Στήριξε τη μήνυση μέσα από τη επίσημη σελίδα του Ε.ΠΑ.Μ. (www.epamhellas.gr).

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.