Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Λήστεψαν και ξηλοκόπησαν τα δύο αδέρφια στο Καινούργιο, στο νοσοκομείο τα θύματα

Τα πράγματα στο Καινούργιο αρχίζουν και αγριεύουν. Έγινε η τρίτη κατά σειρά ληστεία, μέσα στην εβδομάδα. Η άγρια ληστεία σήμερα το πρωΐ στο χωριό μας στο Καινούργιο του Δήμου Αγρίνιο είχε θύματα δύο αδέρφια που συγκατοικούν στην ίδια μονοκατοικία.
Οι αστυνομικοί  που ειδοποιήθηκαν από....
τους γείτονες, δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν μπήκαν στο σπίτι των θυμάτων. Οι ληστές είχαν δέσει τους ιδιοκτήτες της οικίας και έκλεψαν ό,τι είχαν και δεν είχαν.
Όλα έγιναν σήμερα το πρωΐ περίπου στις 3.00πμ τα ξημερώματα, όταν αρχικά ενημερώθηκε η ασφάλια Αγρινίου, ενώ παράλληλα και το ΑΤ Ναυπάκτου για ένα εγκαταλειμμένο όχημα δίπλα από τα διόδια της Κλόκοβας. Από την αναζήτηση οι άνδρες της αστυνομίας οδηγήθηκαν στο σπίτι των ιδιοκτητών, όπου βρήκαν τα δύο αδέρφια Γ... 60 και Α...55 χρόνων δεμένους και χτυπημένους μέσα στο σπίτι τους.
Ήταν τόσο σοβαρά χτυπημένοι που οδηγήθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο.
Η λεία των αδίστακτων ληστών ήταν 3.000 ευρώ. Διέφυγαν από το σπίτι με το αυτοκίνητο των ιδιοκτητών.
Το όχημα βρέθηκεστα διόδια της Κλόκοβας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).
Τα θύματα είναι αδέρφια... και μόλις είχαν έρθει από το εξωτερικό, όπου έλειπαν δέκα μέρες για επαγγελματικούς λόγους.
Οι κάτοικοι του χωριού ανησυχούν και όλη η περιοχή της ΒΑ Τριχωνίδας είναι στο έλος κάθε προβατικής συμπεριφοράς, οι κλοπές και οι βιαιότητες σε καθημερινή βάση ενώ η διακίνηση δίνει και παίρνει…!
Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι η κατάργηση των αστυνομικών τμημάτων από τα κεφαλοχώρια ήταν άστοχη, το πολυδύναμο του Αγρινίου στα χωρία δεν προσφέρει τίποτε εκτός από την περιστολή δαπανών για εξοικονόμηση πλεονασμάτων προς όφελος των δανειστών της χώρας.
Η κυβέρνηση πρέπει να σκεφτεί σοβαρά την αναδιάταξη της αστυνομίας και της φύλαξης των κατοίκων κάθε περιοχής και των περιουσιών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.