Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

ΔΟΞΑ Καινουργιου - Α.Ο. Ρηγανα 1-1. Δείτε ΦΩΤΟ απο τον άγώνα - Διαβάστε το σχόλιο του dem-press


Tην αναμέτρηση ΔΟΞΑΣ-ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ για το πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΝΑ του 2ου Ομίλου, παρακολούθησαν περίπου 500 φίλαθλοι των δύο ομάδων αλλά και φίλοι του ποδοσφαίρου από άλλες περιοχές της Τριχωνίδας και του νομού γενικότερα.  Το τελικό αποτέλεσμα 1-1 οδηγεί την ομάδα των...
εργατικών του Αγρινίου απ' ευθείας στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣΝΑ και την ομάδα μας τη ΔΟΞΑ στην περιπέτεια των μπαράζ, με όλες τις δυσκολίες που θα υπάρξουν. 

Μερικά σχόλια για το παιχνίδι. Η ΔΟΞΑ ήταν ασύνδετη, υποτονική και χωρίς την ανάλογη αγωνιστική διάταξη για να πάρει το παιχνίδι. Με τραγικά προπονητικά λάθη όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα. Δεν μπορεί ο όποιος προπονητής να έχει στον πάγκο τον Λιούλο έστω και με "ένα" πόδι και τον Κωνσταντίνου να τους βάζεις τα τελευταία λεπτά... Πώς γύρισε το Ματς; Δεν έβλεπε ο άνθρωπος την ανύπαρκτη επιθετική γραμμή; Στοιχειωδώς δεν έβλεπε ότι στο κέντρο «έμπαζε» ομάδα; Γιατί δεν τους μίλησε ό άνθρωπος ότι σε αυτό το γήπεδο δεν κουβαλάμε τη μπάλα. Η αργή ανάπτυξη βοήθαγε τον Ρηγανά να αμύνεται και να σου κάνει και αντεπιθέσεις επικύνδυνες;   

Ο Ρηγανάς δεν ήταν καλύτερος, για το αποτέλεσμα απλά η ΔΟΞΑ δεν μπορούσε να πάρει το παιχνίδι όπως έπαιζε.

Η γενικότερη προχειρότητα, που αντιμετωπίστηκε το παιχνίδι από την διοίκηση καθώς και τα γενικότερα λάθη έφεραν την απότομη προσγείωση ώστε να έχουμε μια από τα ίδια, σκορπώντας την πικρία στους φίλος της ιστορικής ΔΟΞΑΣ. Δεν γίνονται ομάδας με παρέες και συνταξιούχος αθλητές, αυτό ας το καταλάβουν όλοι αυτοί που για χρόνια είναι αυτοπαγιδευόμενοι στην μίζερη συντήρηση του χωριού.    

Με το τέλος του πρωταθλήματος θα μας δοθεί η ευκαιρία να σχολιάσουμε περισσότερα για όλα αυτά που έγιναν και για όσα δεν έγινα για να μην φτάσουμε εδώ.

Ελπίζουμε στα μπαράζ εμείς να είμαστε οι νικητές για την δικαίωση και μόνο των παιδιών που αγωνίζονται με δύσκολες συνθήκες και χωρίς την ανάλογη προοπτική, που θα έπρεπε να είχε σχεδιαστεί για τη μεγάλη ΔΟΞΑ που όλοι αναζητούμε.

Για το γήπεδο δεν χρειάζεται κουβέντα πολλά έχουν γραφτεί εμείς θα πούμε ότι έχουν πεταχθεί χιλιάδες ευρώ για το τίποτε χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός (αν)αρμοδίου. 
"σπεύδω βραδέως"











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.