Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

"ΔΟΞΑ": Δεν ανανέωσε με Σπαή, η αναζήτηση νέου τεχνικού στην ομάδα, πρέπει να αφορά εκτός τη διοίκηση και τα ενεργά μέλη

Διαφορετικούς δρόμους θα ακολουθήσουν Δόξα Καινουργίου και Τάσος Σπαής.
Ήταν σχεδόν προαποφασισμένο το "διαζύγιο", ύστερα και από την τελευαία συνέντευξή του κ. Σπάη στον "ΑΧΕΛΩΟ ΤV". Όπου έκανε λόγο για "προβληματική κατάσταση και για τη λάθος νοοτροπία που υπάρχει στον...
αθλητικό Σύλλογο του Καινουρίου". Με αποτέλεσμα εκτός των άλλων "Δόξα" και Σπαής οδηγήθηκαν στη λύση της συνεργασίας τους για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.
Οι διοικούντες της ομάδας του Καινουρίου είναι σε αναζήτηση νέου τεχνικού που θα έχει την ευθύνη από τον πάγκο στο νέο πρωτάθλημα που θα βρει τη Δόξα να αγωνίζεται στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Αιτωλ/νίας.
Το Δ.Σ. της ΔΟΞΑΣ πρέπει να κατανοήσει ότι η νέα κατηγορία έχει δυσκολίες σε πολλά επίπεδα και για το λόγο αυτό πρέπει να γίνει συστράτευση όλων των Καινουργιωτών που αγαπούν και "πόνεσαν" για την ομάδα μας.
Τα μέλη της "ΔΟΞΑΣ" τουλάχιστον αυτοί που και ταμειακός είναι εντάξει αλλά και παραβρίσκονται στις Γεν. Συνελεύσεις να ερωτηθούν και να συναποφασιστεί συλλογικά η πορεία της ομάδας.
Ένα νέο πισωγύρισμα της «ΔΟΞΑΣ θα φέρει την απογοήτευση στους φίλους και τους αθλητές και ίσως να είναι η αρχή του τέλους, γι’ αυτό θέλει πολύ προσεκτικές κινήσεις σε όλους τους τομείς.
Δεν χρειάζονται βιαστικές κινήσεις, αν πρώτα δεν εξαντληθεί η συζήτηση μεταξύ των μελών και του Δ.Σ. της ΔΟΞΑΣ. Η ομάδα είναι των μελών και ΟΧΙ κάποιας παρέας, αυτό ας το γνωρίζουν ορισμένοι…. 
Ας γνωρίζουν οι νέοι του χωριού και τούτο: "το Καινούργιο διαθέτει αξιόλογους ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν σε πολλούς τομείς στην ομάδα, ας μην το υποτιμούν αυτό κάποιοι...."
Υ.Γ. Προτρέπουμε το Δ.Σ. να μην κάνει το λάθος και μας "ξεφουρνίσει" κάποιο νέο μάγο της Α' ΕΠΣΝΑ καθ΄υπαγόρευση, όπως γίνονταν τις περισσότερες χρονιές στην ομάδα....πριν «λαλήσουν οι επαΐοντες»

Εν αναμονή των εξελίξεων  

Με πληροφορίες από olatagoal.gr και το :
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.