Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Κραυγή απόγνωσης από το Καινούργιο Αγρινίου

Παραμονή πρωτοχρονιάς του 2018 κι όμως υπάρχουν συνάνθρωποί μας που δεν έχουν που την κεφαλήν κλίναι, μόλις 10 λεπτά μακριά από το Αγρίνιο που γιορτάζει στο "παγοδρόμιο" κάτω....
από τους ήχους της φιλαρμονικής!
Γροθιά στο στομάχι ακόμα και του πλέον αναίσθητου από μας είναι το παρακάτω οργισμένο κείμενο στη σελίδα του συγχωριανού Δημήτρη Ντόκα από το Καινούργιο που διαβάσαμε σήμερα το πρωί κι έχει να κάνει με τις καταστροφές που προκάλεσαν οι πρόσφατες πλημμύρες, εκτός της ευρύτερης περιοχής του Αγρινίου και σε συγκεκριμένη οικογένεια του χωριού μας με την κοινωνική του διάσταση (δείτε την αναρτηση του Dem-Press για το θέμα εδώ)
Όπου στηλιτεύεται η αδιαφορία βασικά της αυτοδιοίκησης και ακόμη η κοινωνική ανελγησία, που ενώ εν μια νυκτί η οικογένεια του Νεκτάριου, βρέθηκε σε πλήρη απόγνωση συνεχίζει και σήμερα να παραμένει "επί ξύλου κρεμάμενη" ενώ όλοι κλείνουν τα μάτια!!! 

Την πληγίσα οικογένεια επισκέυθηκαν πρόφατα οι μαθητές του ΕΠΑΛ Καινουργίου με τους καθηγητές τους και εκδήλωσαν την συμπάθειά τους και το επόμενο διάστυμα με το άνοιγμα του σχολείου θα παρθεί ανάλογη κοινωνική δράση της εκαπιδευτικής κοινότητας, όπως μάθαμε.
Σας παραπέμπουμε  στο οργίλο δημοσίευμα (δείτε εδώ)  με την ελπίδα ότι αυτοί που πρέπει θα ασχοληθούν με την ουσία του θέματος, παραβλέποντας την δικαιολογημένη οργή του γράφοντος και θα πράξουν ό,τι πρέπει και επιβάλλεται άμεσα.
Υ.Γ. Πάντως και οι τοπικοί φορείς του χωριού απουσιάζουν από το κοινωνικό τους καθήκον, άμεσης στήριξης της οικογένειας του συγχωριανού μας.
Με πληροφορίες από το http://gigenisagriniotis.blogspot.gr/2017/12/blog-post_623.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.