Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Το κλείσιμο της ειδικότητας Ψυκτικών έδιωξε τους 4 μαθητές απο το σχολείο ενώ ο 5ος θα μετακινείται στο Μεσολόγγι με ΤΑΧΙ, με κόστος για την Περιφέρεια περίπου 8.000 ευρώ τον μήνα!!! Ουαί υμίν Φαρισαίοι υποκριταί!

Μετά και την τελευταία απόφαση του Υπουργείου και παρά τις επανειλημμένες παραστάσεις διαμαρτυρίες και στην περιφέρεια στην Πάτρα και υπομνήματα ΕΛΜΕ και της ΟΛΜΕ και τις τεκμηριωμένες και αιτιολογημένες προτάσεις του σχολικού συμβουλίου του ΕΠΑΛ καινουργίου, εξακολουθούν να μην εγκρίνουν, από το υπουργείο το λεγόμενο ολιγομελή τμημάτων "Τεχνικών Ψύξης και Αερίων" της Γ' τάξης.

Αποτέλεσμα αυτής της ανάλγητης πολιτικής της κυβέρνησης της "πρώτης φορά αριστερά" είναι ότι οι 4 μαθητές του τμήματος να διακόψουν τις σπουδές τους και ο 5ος της Γ΄τάξης ΕΠΑΛ όταν γραφτεί στο ΕΠΑΛ Μεσολογγίου στην αντίστοιχή ειδικότητα που λειτουργεί ως ολιγομελές τμήμα και εκεί, που θα κοστίζει η μεταφορά του καθημερινά με το ΤΑΧΙ περίπου 8.000 ευρώ τον μήνα! Αυτό τώρα δεν λέγεται διασπάθιση δημοσίου χρήματος; Όταν μ ετην λειτουργία του τμήματος στο ΕΠΑΛ Καινουργίου δεν θα υπήρχε κόστος ούτε 1 ευρώ για τον κρατικό προϋπολογισμό. Αυτό δεν δεν τους ενδιαφέρει; Τους μισθούς και τις συντάξεις τις πετσόκοψαν για να τα δίνουν στους τοκογλύφους δανειστές.
Ποιός πληρώνει τον βαρκάρη;  Ο λαός....
 

Ουαί υμίν Φαρισαίοι υποκριταί!




Θα τα πούμε στα γουναράδικα παιδιά.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.