Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Να τοποθετηθούν άμεσα οι Κοινότητες για την πρόταση του Δήμου Αγρινίου στο ΓΠΣ της Δ.Ε. Θεστιέων

ΠΡΟΣ

1. Κοινότητα Καινούργιου
2. Κοινότητα Παναιτωλίου
3. Κοινότητα Νέας Αβόρανης
4. Κοινοτικούς Συμβούλους Κοινοτήτων (δια της υπηρεσίας)
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: Φορέων, Συλλόγων, κατοίκων & ΜΜΕ
 
 ΘΕΜΑ: Διαβούλευση για το «Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Δημοτικής Ενότητας Θεστιέων, Δήμου Αγρινίου
Κύριοι
Σας κάνουμε γνωστό ότι ο Δήμος Αγρινίου θέτει σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το Β1 στάδιο της μελέτης του ΓΠΣ Δ.Ε. Θεστιέων εκπόνησης της μελέτης του «Γενικού Πολεοδομικού Σχδίου Δημοτικής Ενότητας Θεστιέων, Δήμου Αγρινίου», μέχρι την Παρασκευή 30-07-2021.
Θεωρούμε ότι η παρέμβαση μας, ως τοπική κοινωνία σε επίπεδο Κοινοτήτων και συνολικότερα ενιαία ως Δημοτική Ενότητα Θεστιέων, είναι επιβεβλημένη όσο ποτέ άλλοτε, σ’ ένα τόσο σοβαρό στρατηγικό σχεδιασμό για την περιοχή μας, που ίσως να μην υπάρξει δεύτερη ευκαιρία.
Επίσης και οι φορείς και κάθε κάτοικος θα πρέπει να διατυπωθούν απόψεις αρκεί πρώτα να προηγηθεί οργανωμένος διάλογος με πρωτοβουλία των κοινοτήτων.
Θα πρέπει παράλληλα να παραταθεί από το Δήμο Αγρινίου το περιορισμένο χρονικό διάστημα της διαβούλευσης, αφού είναι γνωστές οι απαγορεύσεις για τις δια ζώσης συναντήσεις και η μη ύπαρξη δυνατότητας από τις κοινότητες αναμεταδόσεις, όποιων συζητήσεων από το διαδίκτυο.
Σε διαφορετική περίπτωση εμείς ως τοπική συλλογικότητα θα μελετήσουμε την πρόταση του Δήμου Αγρινίου και θα κάνουμε τις δικές μας προτάσεις ‘η πιθανές ενστάσεις, όπου και θα τις γνωστοποιήσουμε δημόσια.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ: Δελτίο Τύπου Δήμου Αγρινίου

Καινούργιο 21-05-2021
Κώστας Διον. Κορδάτος
Καθηγητής – Ειδ. Ερευνητής
6977982673 & 6909405878
E-mail: kostaskordatos@gmail.com
Συντονιστής αυτοδιοικητικής κίνησης - ΕπιΜενουμε Καινούργιο
------------------------------------------------------------------------------
ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ταχ.Δ/νση: Χαρ.Τρικούπη 10 21/05/2021
30 100 Α Γ Ρ Ι Ν Ι Ο
Τηλ.: 2641 3 60340
FAX: 2641 0 48498 
  
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμος Αγρινίου, στο πλαίσιο εκπόνησης της μελέτης: «Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Δημοτικής Ενότητας Θεστιέων, Δήμου Αγρινίου», θέτει σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το Β1 στάδιο της μελέτης ΓΠΣ Δ.Ε. Θεστιέων προκειμένου να πετύχει τη μέγιστη συμμετοχή πολιτών και φορέων.

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους φορείς, διευθύνσεις υπηρεσιών, συλλόγους, ενώσεις, σωματεία, κατοίκους, ιδιώτες, κλπ, να μελετήσουν το αναρτημένο υλικό στην επίσημη ιστοσελίδα του Δ.Α. www.agrinio.gov.gr και να μας αποστείλουν τις απόψεις/ενστάσεις τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: Ydom@agrinio.gr ή να τις καταθέσουν στο πρωτόκολλο της Υ.ΔΟΜ μέχρι την Παρασκευή 30-07-2021.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.