Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Νίκη της ΑΕΜεσολογγίου με 2-0 τη ΔΟΞΑ Καινουρίου


Νίκη για την ΑΕΜ με σκορ 2-0 επί της Δόξας Καινουργίου στην επιστροφή της ομάδας του Μεσολογγίου στη φυσική της έδρας το μεσημέρι του Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου, στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας.

Καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι που είχαν και την....
κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, σε ένα παιχνίδι με λίγες όμως καλές στιγμές μπροστά στις δυο εστίες.
Το πρώτο μέρος εκτός από μια κεφαλιά του Λίτσου που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι δεν είχαμε κάποια άλλη κλασική ευκαιρία για κάποια από τις δυο ομάδες.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι θα μπουν πιο αποφασιστικά και θα πιέσουν ώστε να μπορέσουν να πετύχουν ένα τέρμα που θα άνοιγε την πολύ καλή αμυντική λειτουργιά των φιλοξενούμενων.
Στο 55΄σε φάση διάρκειας στα καρέ της Δόξας η ΑΕΜ θα κερδίσει το πέναλτι, όταν το σουτ του Πιστιόλη θα αποκρούσει με το δεξί χέρι πάνω στη γραμμή ο Σαλμά που θα δει και την κόκκινη κάρτα του κ. Ματσούκα. Δυο λεπτά αργότερα στο 57΄ο Βασιλογιάννης θα εκτελέσει εύστοχα το πέναλτι ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους 1-0.
Η ΑΕΜ με αριθμητικό πλεονέκτημα στο παιχνίδι θα πιέσει ώστε να φτάσει σε ένα δεύτερο τέρμα χάνοντας 3-4 καλές ευκαιρίες ώστε να σημειώσει ακόμα ένα τέρμα, που τελικά θα έρθει στο 94΄με τον Πιστιόλη να κάνει ωραία το κοντρόλ μέσα στην περιοχή και το σουτ μετά από σέντρα του Τσιούνη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.