Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Κλείνουν τα ληξιαρχεία στα χωριά του Δήμου Αγρινίου! - ΦΩΤΟ-VIDEO


Έντονα αντέδρασε η αντιπολίτευση χθες Δευτέρα αργά το βράδυ, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά τη συζήτηση του θέματος της συγχώνευσης Ληξιαρχίων Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Αγρινίου.
Η εισήγηση προκάλεσε πολλές απορίες και...

αντιδράσεις, με την αντιπολίτευση να κάνει λόγο για απογύμνωση υπηρεσιών περιφερειακά του Αγρινίου, ενώ δεν έλειψαν και οι προειδοποιήσεις σχετικά με τη στάση των ψηφοφόρων στις δημοτικές εκλογές του 2019.
Έγινε μεταξύ άλλων λόγος για απαράδεκτη πρόταση και ζητήθηκε η απόσυρση του θέματος από τον Π. Μοσχολιό, με την συμπολίτευση όμως να μην συμφωνεί και το θέμα της συγχώνευσης να περνά τελικά με τις ψήφους της παράταξης Παπαναστασίου.

Η παράταξη της πλειοψηφίας, έκανε λόγο για “υποχρέωση του δήμου να συμπυκνώσει της ληξιαρχικές υπηρεσίες, μέσα από εντολή του Υπουργείου Εσωτερικών που απειλεί με κατηγορίες περί παράβασης καθήκοντος”.
Παράλληλα τονίστηκε από τον κ. Γκρίζη ότι θα υπάρξει καλύτερη αξιοποίηση υπαλλήλων που δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο αντικείμενο στις υπηρεσίες που εργάζονται σήμερα.
Αίσθηση επίσης προκάλεσε η αναφορά του αντιδημάρχου κ. Σπύρου Αδάμη περί “παρκαρισμένων υπαλλήλων” που ουσιαστικά έχουν βολευτεί σε χωριά και αντί να εργάζονται, κοιμούνται στα σπίτια τους!
Με πληροφορίες απο το agriniopress.gr - Δείτε video απο το Δ.Σ. Αγρινίου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.